Η νέα σελίδα του 3ου Γυμνασίου Βόλου δημιουργήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2018. Η φιλοσοφία της είναι αποτέλεσμα συλλογικής και συμμετοχικής εργασίας με τους συναδέλφους, όπως και συλλογική-συμμετοχική είναι η λειτουργία της, μια λειτουργία που επεκτείνεται και στους μαθητές, τηρώντας παράλληλα όλους τους κανόνες ασφαλείας σε επίπεδο κεντρικής διαχείρισης και ευθύνης, που αφορούν στην πρόσβαση περιεχομένων (αναρτήσεις, επεξεργασία, δημοσίευση κλπ.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το Σχολείο μας, φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητές του (διακρίσεις, εργασίες μαθητών, θεατρική ομάδα, μουσικό-εικαστικό τμήμα, σχολικές γιορτές, περιβαλλοντική εκπαίδευση κλπ.), καθώς και άλλες χρήσιμες συνδέσεις.

Πιστεύουμε ότι ένας δικτυακός τόπος, και μάλιστα ένας σχολικός δικτυακός τόπος, οφείλει να είναι ένας ζωντανός οργανισμός που θα παρέχει στους επισκέπτες του την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για τα εκπαιδευτικά ζητήματα και όχι μόνο...

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας, οι γονείς και οι κηδεμόνες, μπορούν να ενημερώνονται για θέματα του Σχολείου και διάφορες ανακοινώσεις μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σύνθημά μας είναι: Αγάπη για το σχολείο, τη γνώση, τους συμμαθητές, τους καθηγητές...την ίδια τη ζωή!!


Δρ. Μανδράκης Παναγιώτης (ΠΕ02)
Διευθυντής 3ου Γυμνασίου
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ

Εκπαιδευτικά βίντεο
ταινίες και μουσική

Μεγάλο αφιέρωμα στη Ροκ Μουσική: Ο Ρόρι Γκάλαχερ (Rory Gallagher, 2 Μαρτίου 1948 Μπάλισανον, Ιρλανδία - 14 Ιουνίου 1995 Λονδίνο) ήταν Ιρλανδός συνθέτης, κιθαρίστας και τραγουδιστής της μπλουζ και ροκ μουσικής. Θεωρείται ένας απ' τους σπουδαιότερους κιθαρίστες όλων των εποχών. To Calling Card θεωρείται ένα από τα καλύτερα άλμπουμ του.
Προβολή σε πλήρη οθόνη

Εθελοντική Αιμοδοσία

Τράπεζα αίματος του 3ου Γυμνασίου Βόλου

Ενδοσχολική Βία

Δίκτυο Πρόληψης και Αντιμετώπισης των Φαινομένων Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών

Με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης, από το 2001 η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 26 Σεπτεμβρίου μαζί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Το βιντεακι της ημερας

Τώρα που αρχίζουμε σιγά-σιγά να λαχταράμε τα κρύα, τα πρώτα χιόνια στις βουνοκορφές και να ονειρευόμαστε την απόδραση που θα μας φέρει πιο κοντά στις εικόνες του λευκού παραμυθιού... Δεν έχει μεγάλη σημασία αν κάνετε χρόνια σκι ή δεν κάνετε καθόλου, καθώς η ομορφιά τους θα σας εμπνεύσει σίγουρα να τα επισκεφθείτε και να περάσετε στιγμές απόλυτης διασκέδασης.

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Το Γυμνάσιο Θηλέων Βόλου, είναι από τα πρώτα αστικά σχολεία Θηλέων που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα. Άρχισε να λειτουργεί το 1921, ως τετρατάξιο αρχικά και στη συνέχεια κυρίως ως εξατάξιο.Μόλις το 1966 αποκτά ιδιόκτητο διδακτήριο, ενώ η λειτουργία του συνεχίζεται μέχρι το 1981, χρονιά που ολοκληρώνεται η μικτοποίηση όλων των σχολείων της χώρας. Επίγονος του  Ανώτερου Παρθεναγωγείου Βόλου και του Δελμούζειου Παρθεναγωγείου, γράφει τη δική του ιστορία στα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης μας.Το Γυμνάσιο Θηλέων Βόλου αποτελούσε τον βασικό πυρήνα του κοινωνικού ιστού της πόλης του Βόλου και κύρια πηγή μόρφωσης των νεαρών κοριτσιών που φοιτούσαν σ'αυτό. Σήμερα στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Θηλέων Βόλου, λειτουργούν το 3ο Γυμνάσιο Βόλου, το Εσπερινό Γυμνάσιο Βόλου, και το 3ο Λύκειο Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ
Κύπρου 9 - Λ. Βύρωνος, 382 21  Βόλος

+30 (24210) 46. 090
+30 (24210) 78. 108 (Fax)