ΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΒΟΛΟΥ-ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Καλλιτεχνικές αναζητήσεις των μαθητών του σχολείου μας

Mε αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποίησης μέλη της πολιτιστικής ομάδας του 3ου Γυμνασίου Βόλου ετοίμασαν και παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στην μελοποιημένη ποίηση και τον μεγάλο μας ποιητή Γιάννη Ρίτσο. Ακούστηκαν οι μαθητές: Μάριος Βλασταρίδης, Μάρκος Σκιαθίτης, Μαριέττα Τσιούκα. Υπεύθυνη καθηγήτρια: Μαρίνα Μανθογιάννη. H εκπομπή μεταδόθηκε από την ΕΡΤ Βόλου την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018.


Ένα ταξιδάκι στο χρόνο με αναφορά στα κινηματογραφικά μιούζικαλ που άφησαν εποχή έκανε η ραδιοφωνική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Βόλου. Την εκπομπή που παρουσίασαν οι μαθητές Κωνσταντίνα Παπανικολάου, Μάριος Βλασταρίδης και Κωνσταντίνος Χρηστάκης υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Μουσικής Μαρίνας Μανθογιάννη είχε τίτλο «Musical moments – Το κινηματογραφικό μιούζικαλ» – και μεταδόθηκε από την ΕΡΤ Βόλου την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018.


Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που ακόμα δεν έχουμε ταξιδέψει!! Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Βολου Θεοδώρα Γαρμπή και Μάριος Βλασταρίδης, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Μουσικής Μαρίνας Μανθογιάννη, παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στη θάλασσά μας, μέσα από ποιήματα μεγάλων ποιητών μας, ντυμένα με την μουσική Ελλήνων συνθετών και μεταδόθηκε από την ΕΡΤ Βόλου την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018.