Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" μέσα από τη καρδιά μας
Δράσεις  |  Θεάσεις: 2388  |  A+ | a-
Μια μεγάλη γιορτή αγάπης, ευαισθησίας και αλληλεγγύης στήθηκε την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 στην αυλή του 3ου Γυμνασίου Βόλου, σε συνεργασία με το 3ο Λύκειο Βόλου. Το αποτέλεσμα πράγματι εντυπωσιακό, αφού ερμηνεύεται σε αρκετές φιάλες αίματος που μπορούν να προσφέρουν ζωή!!
 
 Η Τράπεζα Αίματος του σχολείου μας, με τη στήριξη των συλλόγων Γονέων και  Διδασκόντων, ανανεώθηκε  και φέτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα παιδιά μας, μυημένα πλέον στην αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, έγιναν κοινωνοί της μεγάλης ιδέας, είδαν γονείς, καθηγητές, συγγενείς  και φίλους να ανταποκρίνονται στην πρόκλησή τους και υπενθύμισαν σε όλους μας πως αρκούν πέντε λεπτά από το χρόνο μας, για να σωθεί μια ζωή. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπει κανείς τους γονείς να δίνουν αίμα και να τους παρακολουθούν τα παιδιά τους, που θ’ αποτελέσουν τους αυριανούς αιμοδότες. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των συλλόγων Γονέων και  Διδασκόντων, λοιπόν, στους εθελοντές αιμοδότες που και φέτος ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και συγκεκριμένα στο διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Μανδράκη Παναγιώτη , στους εκπαιδευτικούς Σαμαρά Ελένη, Γούναρη Αθανάσιο, Μαστραφτσή Χρήστο, Δημήτρη Χανόπουλο, Μπάρτζιο Ευάγγελο, Χατζηιωάννου Χρήστο, Βασιαρδάνη Βέρα, καθώς και στους γονείς, συγγενείς και φίλους Νακόπουλο Γεώργιο, Ραβιόλου Θεοδώρα, Δεμίρη Σουλτάνα, Μαγγίτση Νίκο, Φάλκου Μαρία, Παναγούλα Χρήστο, Ρίζο Απόστολο, Κασσανδρινό Δημήτριο, Διαμαντόπουλο Νικόλαο, Μπακλατζή Τούλα, Παπαντωνίου Ζωή, Χρυσομάλλου Πηνελόπη, Βαδέτση Διαμαντή, Σταρίδη Ελένη, Γκαμαλέτσου Κατερίνα,Γραμματή Μπακλατζή,  Τσιμπανάκου Ντίνα, Σταθοπούλου Όλγα, Σουλιώτη Χρήστο και Τζελέπη Ευάγγελο για την προσέλευσή τους στη μεγάλη προσπάθεια του σχολείου μας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τη γιατρό Κουτσιμπάνα Εύα, τη νοσηλεύτρια Χατζή Χαρούλα και τον οδηγό της κινητής ομάδας αιμοληψίας για την άριστη συνεργασία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Μάιο, στην 5η κατά σειρά αιμοδοσία του σχολείου μας…
Top