Αξιοποίηση υλικών και επαναχρησιμοποίησή τους σε νέες δημιουργικές κατασκευές
Δράσεις  |  Θεάσεις: 206  |  A+ | a-
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων του ομίλου με τίτλο «Αξιοποίηση υλικών και επαναχρησιμοποίησή τους σε νέες δημιουργικές κατασκευές» για τη φετινή σχολική χρονιά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που επέτρεψαν στα παιδιά τη συμμετοχή τους στον όμιλο, γιατί χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα.
Οι μαθητές και οι καθηγητές που συμμετείχαν είναι:
Α1 ΑΝΔΡΙΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ , Α4 ΞΟΥΡΑΦΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΠΑΤΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΜΕΛΙΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Β1 ΓΑΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Β3 ΓΚΑΒΕΤΣΗΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ, ΜΟΥΤΣΛΛΑΡΙ ΡΙΚΑΡΝΤΟ του ΑΡΜΑΝΤ, Β4 ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ και Γ1  ΚΟΥΝΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.
Υπεύθυνος Προγράμματος : ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΕ 89.01 (ΠΟΛ. ΜΗΧ.)
Δ/ΝΤΗΣ:  Δρ. ΜΑΝΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ 02 (ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ)
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η χρονιά πέρασε δημιουργικά και είχε μεγάλη επιτυχία, πάντα κρίνοντας από τα αποτελέσματα των δράσεων του ομίλου. Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και τους κανόνες ασφαλείας (πάνω απ’ όλα η ασφάλεια).
Υλοποιήθηκαν οι  παρακάτω δράσεις :
1) Εργασίες συντήρησης και χρωματισμός των ξύλινων εδράνων του αμφιθεάτρου.
2) Επαναχρησιμοποίηση ξύλων από παλέτες, ξύλινα μαδέρια που ήταν κρεμάστρες, ξύλινα κουφώματα κτλ. για την κατασκευή τεσσάρων τραπεζοκαθισμάτων τα οποία τοποθετήθηκαν στον εσωτερικό χώρο του σχολείου, μπροστά στο κυλικείο.
3) Απλές ηλεκτρολογικές συνδέσεις (κατασκευή μπαλαντέζας).
4) Στοκάρισμα και χρωματισμός τοιχοποιίας.
Τα παιδιά του σχολείου μας αποκόμισαν χρήσιμες γνώσεις και πήραν πληροφορίες για τη σωστή χρήση διάφορων υλικών και εργαλείων που χρησιμοποιήσαμε στις δράσεις και να δώσουμε ραντεβού  την επόμενη σχολική χρονιά με την ίδια όρεξη για δουλειά και γνώση.
Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά από καρδιάς γονείς και μαθητές.
Top