Πρωτοχρονιάτικη πίτα για μαθητές και εκπαιδευτικούς στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου
Εκδηλώσεις  |  Θεάσεις: 232  |  A+ | a-
Ζεστή και γεμάτη ευχές η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. Ένα ευχάριστο διάλλειμα από το καθημερινό σχολικό πρόγραμμα, γεμάτο ευχές, αλλά και εκπλήξεις, έγινε χθες στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου, για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σχολείου.

Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Βόλου, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του διδακτηρίου. Η πίτα ευλογήθηκε και τα κομμάτια της διανεμήθηκαν στους καθηγητές του σχολείου, αλλά και στα μέλη του συλλόγου γονέων, με τυχερή της χρονιάς την εκπαιδευτικό-φιλόλογο κ. Παπάζογλου Αγγελική, η οποία κέρδισε το φλουρί.

Στους μαθητές μοιράστηκαν ατομικές συσκευασίες βασιλόπιτας, κατά τρόπο που ένα φλουρί αντιστοιχούσε σε κάθε μαθητή μίας από τις τάξεις (Α’, Β’ και Γ’). Τους τρεις τυχερούς μαθητές περίμενε μία δωροεπιταγή από τα Public.

Εκτός από το κατάστημα, στο οποίο τρία παιδιά θα εξαργυρώσουν τις δωροεπιταγές τους ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Βόλου ευχαριστεί ακόμη την ΕΨΑ για την προσφορά της σε αναψυκτικά, το ζαχαροπλαστείο «Τσουκάλης» για την πεντανόστιμη βασιλόπιτα, καθώς και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας που συνέδραμε στην εκδήλωση.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και μέλη του Συλλόγου Γονέων αντάλλαξαν ευχές για μια καλή, ευλογημένη, δημιουργική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και υγεία.

 
Top