Κουμπαράδες Αγάπης
Δράσεις  |  Θεάσεις: 228  |  A+ | a-
Ενόψει των Χριστουγέννων και συνεχίζοντας την περσινή παράδοση του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε   δράση με την επωνυμία «Κουμπαράδες Αγάπης».
 
Και πιο συγκεκριμένα,  συγκεντρώσαμε  χρήματα στους κουμπαράδες των τμημάτων, οι οποίοι  δημιουργήθηκαν  και φιλοτεχνήθηκαν από τους ίδιους τους μαθητές για το σκοπό αυτό. Στόχος ήταν να γεμίσει ο κουμπαράς Αγάπης του κάθε τμήματος και το περιεχόμενό του   να δοθεί με κάποια μορφή  χριστουγεννιάτικου δώρου και με απόλυτη διακριτικότητα σε μαθητές μας, που έχουν ανάγκη. 
 
Μέλημά μας ήταν να στραφούμε  και να προσφέρουμε σε μαθητές της σχολικής μας μονάδας, που θα θέλαμε τις ημέρες των γιορτών να νιώσουν πως δεν είναι μόνοι. Με τη δράση μας αυτή θελήσαμε  να θυμίσουμε σε όλους πως η αγάπη, η ελπίδα και η αλληλεγγύη,  όταν φωτίζουν τη ζωή μας, ομορφαίνουν τον κόσμο μας, διώχνουν το φόβο και μας καθιστούν Ανθρώπους.
 
Για την εκπλήρωση του όμορφου αυτού σκοπού συνεργάστηκε ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου και το 15μελές του σχολείου μας.
 
Υπεύθυνες καθηγήτριες για τους κουμπαράδες  ήταν  οι κ.κ. Σαρδέλλη Ασημίνα, Κούτσικου Παναγιώτα, Γιακμογλίδου ΝεκταρίαΧανιά ΕιρήνηΚατσούδα ΚατερίναΓαλάνη Καλλιόπη.
Top