Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
Δράσεις  |  Θεάσεις: 287  |  A+ | a-
Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε από το σχολείο μας η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Η προκαθορισμένη από το ΥΠΕΠΘ, βέβαια, ημέρα ήταν η 30ή Σεπτεμβρίου 2022, αλλά αποφασίστηκε αλλαγή της ημερομηνίας για να μη συμπέσει η εκδήλωση, με αυτή του 3ου ΓΕΛ, με το οποίο συνεργαζόμαστε.
Το σχολείο μας χωρίστηκε σε δυο τμήματα: Οι τάξεις Α' και Β' μετακινήθηκαν στο Γυμναστήριο του Γ.Σ. Βόλου, όπου και με τη παρουσία και εθελοντική συμμετοχή των προπονητών του Συλλόγου, συμμετείχαν και γνώρισαν τεχνικές, κανονισμούς και πρακτικές δοκιμασίες τόσο σε αγωνίσματα κλασσικού αθλητισμού, όσο και αθλοπαιδειών (μπάσκετ-βόλεϋ). Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε τόσο τους προπονητές, όσο και τον Πρόεδρο του Γ.Σ. Βόλου κ. Χιώτη για τη φιλοξενία στο χώρο τους.
Η Γ' τάξη, έμεινε στο χώρο του σχολείου μας, όπου σε ομάδες μαθητών που αλληλοδιαδέχονταν η μια την άλλη, έπαιξαν σε εσωτερικά τουρνουά πινκ-πονγκ, μπάντμιντον αλλά και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.
Ήταν καθόλα μια γεμάτη ημέρα από σπορ, κίνηση και συμμετοχή από όλα τα παιδιά του σχολείου μας, που θεωρούμε ότι ο σκοπός της να κινητοποιήσει τους μαθητές σε συμμετοχή διαφορετικών αθλητικών δραστηριοτήτων πέτυχε!

 
Top